Fødslen af ​​Ev


Jeg voksede op i en meget konkurrencepræget husholdning. Så snart jeg begyndte at gå, satte min mor mig i skøjter og var fast besluttet på at gøre mig til ''en nogen''. Så efter det var 4 år med balsal dans efterfulgt af 5 år med kampsport. Udadtil virkede det som om, jeg var en håbefuld atlet, der stræbte efter storhed, men i sandhed led jeg af angst, depression og PTSD, jeg hadede mig selv og anede ikke hvorfor. Jo mere jeg opnåede, jo mere blev der krævet. Aldrig nok!
Min bror og jeg

Jeg ville aldrig være atlet, jeg ville male, handle og skabe. Hele min familie er meget kreativ, vi har arkitekter, malere, skuespillere, musikere. Så det var naturligt, at jeg blev født med nysgerrighed og passion for kunsten. Nu ved jeg ikke hvorfor, men jeg blev styret væk fra det. Jeg hørte ting som ''du er ikke talentfuld nok til at tjene penge. Du kan ikke tjene penge på kunst.'' Eller bare ''hold kæft og gør, som jeg siger''. Og jeg troede på det! Jeg fortalte mig selv, hvor dårlig jeg var, hvor talentløs og uværdig jeg er.

Efter min familie flyttede til Nordirland begyndte jeg på college, og min verden blev vendt på hovedet. Jeg besluttede at gå imod min families ønsker og tilmeldte mig kunstkurser. Det føltes som om jeg kunne trække vejret igen. Jeg blev forelsket i tekstilarbejde og opdagede, at jeg havde et talent for håndstrik.

Mine krigerkvinder ved mit første show

At opdage en passion for strikning var en komplet overraskelse for mig. Jeg lærte, at strikning kan være et godt værktøj til meditation. Det reducerer angst, og at tælle sting hjælper dig med at reducere stress. Dette var en kæmpe overraskelse for mig, fordi det var noget, jeg absolut hadede at gøre, da jeg var barn.
Ved at bruge strikning som en form for meditation hjalp det mig med at udtrykke mig på en helt ny måde. Gennem meditation kom klarhed, og jeg indså, at i stedet for at løbe fra min fortid, skulle jeg omfavne den og lære af den.
Dette var det øjeblik, hvor jeg indså, at jeg kan bevæge mig fremad og omfavne forandringen eller vende tilbage og blive defineret af min fortid.


Min bedstefar fortalte mig engang '' At gå mod floden gør dig bare træt. Hvis du overgiver dig til strømmen, kommer du hurtigere frem''. Og det gjorde jeg.
At overgive mig til forandringen hjalp mig med at skabe noget smukt - Ev.
For mig blev Ev ikke bare et mærke, der skaber skræddersyede håndstrikkede designs, men det blev en førende. En, der står op for kvinder, får dem til at føle sig stærke og selvstændige, nogen at se op til.


Gennem mit brand lærte jeg, hvem jeg er, og hvem jeg vil være i fremtiden. Jeg lærte, at man ikke behøver at ofre sin egen lykke for at nå store mål. "Forsøg ikke at behage alle, fordi nogle mennesker er født med et hul i deres hjerter, som ingen og intet kan fylde". Det vigtigste er at være tro mod den du er. Tiden bringer tålmodighed og en moden holdning til næste kapitel. Det kan nogle gange tage årtier, sammen med at bo i et par forskellige lande og en helvedes masse fejltagelser at finde, hvor du hører til. Det handler om at klare stormen for at se skønheden. Lær af livet, omfavn strabadserne og skab noget, der gør dig glad for at være den, du virkelig er.


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort